Variprop

Viser et enkelt resultat

Hvorfor vælge Variprop?
Variprop er blandt de bedst udtænkte propeller der eksisterer, og kvaliteten er absolut i top. Kendt for at være stille, effektiv og yderst solid.

Variprop er en “feathering propel” der kan indstilles i flere forskellige stigninger, meget lig MaxProp og J-Prop; Variprop har dog nogle unikke fordele:

Indstilling
Det er muligt at indstille Variprop’s stigning frem og tilbage UAFHÆNGIGT af hinanden; det er dermed muligt at bruge mindre stigning in bak gear og en højere stigning under normal sejllads. Man kan således bedre indstille propellen så den passe præcis til ens behov med hensyn til fart, acceleration, og brændstofs økonomi.

Holdbarhed
Et smart multi-disk bremsesystem dæmper stød og støj, reducerer slid på propel, gear og lejer, og tillader skift ved højere fart uden skade.

Propellens gear er betydeligt større (35-50%) end dem på andre propeller af denne type; det er med til at skabe en af de mest holdbarre propeller der kan opdrives.

Endelig har propellen et meget kort nav, der sikrer at den kan monteres på selv ældre både, og at propel knive kan placeres meget tæt på propellen.

Fås med 2, 3 eller 4 blade.