Om Rudes Propeller

Rudes Propeller Aps er den eneste inden for propelbranchen i Danmark, som tilbyder at justere og afbalancere propeller efter kundens ønske inden for den første måned efter købet.

Vi udvikler, producerer, tilpasser og markedsfører propeller med vægt på høj kvalitet, lang holdbarhed og god service.

Rudes Propeller har mange års erfaring i salg, renovering og vedligeholdelse af både bronze, aluminiums samt rustfrie propeller.

Vi udfører bla. tilpasning af stigningen og diameteren på propellen samt renovering af ødelagte blade, afbalancering m.m. Vi tilbyder altid kunderne en ordentlig vejledning samt et godt produkt til fornuftige priser.

Rudes Propellers historie

Rudes Propeller blev grundlagt i 1981 af Rude på Læsø, hvor han drev virksomheden gennem 20 år. I 1999 overtog Leon Rohr Jepsen Rudes Propeller og har siden videreført Rudes Propeller i samme ånd som den blev grundlagt ; høj kvalitet, lang holdbarhed og go’ service.

Rudes Propeller har i dag hovedsæde, værksted og butik i Kolding, hvor der dagligt forhandles propeller til hele Norden.

Rudes Propeller fokuserer på kun at bruge pålidelige leverandører med høj standard og har derfor bl.a. et tæt samarbejde med Vetus i Danmark, SPW i Tyskland og Bruntuns i England.

Rudes Propeller har et bredt udvalg af de nyeste propeller og udstyr på markedet.

Rudes Propeller tilbyder en unik reparations- og serviceordning, som blandt andet er kendt for kundetilpassede løsninger. I Rudes Propeller tages der den fornødne tid til den enkelte kunde og dennes behov samt præferencer.

Rudes Propellers mission, er at være alle bådejeres foretrukne valg.

Hvis du som kunde skulle have nogle spørgsmål til produkter, levering, reparation mm. er du mere end velkommen til at sende en mail på kontakt@rudespropeller.dk, ringe på tlf.: 75 59 43 22