Aksler i tommer til båd

 Båd aksel i tommer

Aksler i tommer

Aksler i tommer, kan være svære og dyre at finde på det danske marked, da det typisk er engelske og amerikanske både hvor der er brugt aksler på tomme mål.

En aksel, er en meget vigtig del af motorinstallationen. Hvis der er problemer med akslen, kan hele motorinstallationen begynde at hoppe og danse. Dette kan give store omkostninger iform af reperationer af lejer m.m.

Det er derfor vigtigt, at vælge en rigtig leverandør af aksler, hvor kvaliteten og hjælpen er god.

Kan skæve aksler rettes op?
Vi anbefaler generalt ikke at få rettet aksler op, der vil altid være en chance for at akslen slår sig tilbage til den skævhed som det havde da den blev skadet. Der er flere på markedet som retter aksler op, og de har også haft success med det – Men i nogle tilfælde slår akslen sig, og du skal starte forfra med optagning af båd m.m. Det kan derfor generalt ikke betale sig at få rettet akslen op.


 

Aksler i tommer, kan være svære at fremskaffe på kort tid, derfor har vi et lager af de mest gængse størrelser af aksler i tommer, som sikrer dig en hurtig leverance af din aksel.

Vi kan også hjælpe med at finde en værft, som kan installere din aksel, spørg os gerne til råds, før du går igang. 


 

Hos Rudes Propeller, er vi førende i branchen indenfor aksler i tommer. Vi går meget højt op i kvalitet, og hurtige leveringstider.

Vi har et større lager af aksler i tommer. Vi er lagerførende i de mest brugte aksel størrelser, derfor er vi typisk den fortrukne samarbejdspartner.

Hurtig og stabil leverandør

Akslerne bliver produceret af vores rutinerede maskinarbejdere, som har rigtig mange års erfaring med båd aksler.

Er du interesseret i at høre priser på vores bådaksler i tommer?

Ring til os på +45 75 59 43 22 for at høre mere.

 

Er du et marinecenter? Værft? – Bliv forhandler

 

 

Se også: Propel beregning