Påføring af PropShield

Guide til Påføring af PropShield

Propshield, er et efterhånden anerkendt produkt som anti rue middel – Propshield’ens egenskaber, og sammensætning, af bl.a Lanolin fra får (Det samme som er i Prolan), hæmmer tilgroningen af ruer i sådan en betydelig grad, at det godt kan betale sig, at bruge lidt tid og penge på det.

PropShiels findes i 2 forskellige størrelser. Du kan bl.a. købe PropShiels hos Rudes propeller

Når du har modtaget produktet, skal du have fat i en hårtørre og varm hele bøtten op eller kog noget vand, og hæld derefter det kogende vand i en skål, og lig bøtten med PropShield i vandet- Afvent til det bliver en tyk flydende masse.

Du skal i mellemtiden have fjernet ruer og andet skidt fra propellen, så den fremstår helt ren…

Herefter kan du påbegynde arbejdet med PropShield.

Snup en Pensel, og påfør PropShield i et godt tykt lag.

Når du er færdig med påføringen, lad det størkne, og påfør derefter endnu et lag (gerne 3 lag i alt)

Du har nu påført PropShield, og er nu beskyttet med dette fantastiske produkt – Læn dig tilbage, og sejl derud af, velvidende alt det tid du har sparet til næste sæson.


Hvad skal du bruge til påføring af PropShield?

  • – Pensel
  • – Hårtørre / varmt vand
  • – Handsker (det er meget klæbelig, men ikke skadeligt)
  • – En dåse PropShield

Bemærk:

Vi har haft nogle få kunder, som har oplevet at PropShield ikke virker i deres havn – Da der er meget stor forskel på havne, kan der være steder i Danmark såvel som resten af verden, hvor PropShield ikke virker så effektivt – Vi har desværre endnu ikke lavet et kort over områder, men skriv til os, hvis du imod forventning oplever problemer med PropShield, så kan vi få oplyst hvor det er godt at bruge, og hvor det ikke virker optimalt.