Påføring af PropShield

Guide til Påføring af PropShield

 

Propshield, er et efterhånden anerkendt produkt som anti rue middel – Propshield’ens egenskaber, og sammensætning, af bl.a Lanolin fra får (Det samme som er i Prolan), hæmmer tilgroningen af ruer i sådan en betydlig grad, at det godt kan betale sig, at bruge lidt tid og penge på det.

 

Propshield ubehandlet

Det kan sagtens betale sig, at bruge lidt tid, hver år på at behandle sin propel med et middel, som gør at ruer ikke sætter sig i samme grad.

 

Til at starte med, skal du have fat i en dåse med PropShield, de findes i 2 forskellige størrelser, og der kan med fordel købes en stor, da du så har til flere sæsoner. – Du kan bl.a. købe PropShield hos Rudes, ligesom så mange andre produkter:

{{widget type=”catalog/product_widget_link” anchor_text=”PropShield” title=”Propshield” template=”catalog/product/widget/link/link_block.phtml” id_path=”product/1320″}}

 

 

Når du har modtaget produktet, skal du have fat i en hårtørre og varm hele dåsen op, eller som en af vores kloge og smarte kunder har fundet på:  (kog noget vand i en el kedel, og hæld det op i en stål, og lig dåsen med PropShield i vandet) – Afvent til det bliver en tyk flydende masse.
(Tak til Jesper Olsen for det smarte tip)

Du skal i mellemtiden have fjernet ruer og andet skidt fra propellen, så den fremstår helt ren…

Herefter kan du påbegynde arbejdet med PropShield – Snup en Pensel, og påfør PropShield i et godt tykt lag – Når du er færdig med påføringen, lad det størkne, og påfør derefter endnu et lag (gerne 3 lag i alt)

 

Du har nu påført PropShield, og er nu beskyttet med dette fantastiske produkt – Læn dig tilbage, og sejl derud af, velvidende alt det tid du har sparet til næste sæson.
Propshield påført


 

Hvad skal du bruge til påføring af PropShield?

  • – Pensel
  • – Hårtørre / varmt vand
  • – Handsker (det er meget klistert, men ikke skadeligt)
  • – En dåse PropShield

Bemærk:

Vi har haft nogle få kunder, som har oplevet at PropShield ikke virker i deres havn – Da der er meget stor forskel på havne, kan der være steder i Danmark såvel som resten af verden, hvor PropShield ikke virker så effektivt – Vi har desværre endnu ikke lavet et kort over områder, men skriv til os, hvis du imod forventning oplever problemer med PropShield, så kan vi få oplyst hvor det er godt at bruge, og hvor det ikke virker optimalt.