VETUS 3-bladet propel P3B 23″

kr.12.644,00

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 132099 Kategori:
'

Bestilling
Ved bestilling/køb skal der opgives propellens ønskede stigning, omdrejningsretning. Ønskes der anden konus eller nav end standart mål skal der oplyses mål i henhold til skitse ( L, B, lille d og store D )

Propelleraksel-konus
Alle VETUS propeller har en standard konus på 1:10. Dette betyder, at forskellen mellem største og mindste diameter repræsenterer 10% af længden på propellens nav (lille d- store D=0,1 x L).

Hvis man ønsker en anden konus på fx 1:12, 1:16 etc. er dette også noget vi kan hjælpe med. Dette betyder dog nogle få dages ekstra leveringstid (da det skal bores om) plus et ekstra tillæg.

Ønsker man en anden størrelse notgang end standart (se skema) så kan vi også lave dette.

 

Vetus P3B propellen

De vigtigste krav til en propel:

Balance
Vetus propellen er altid i balance, og det er vigtigt at din propel er 100% i balance når du sejler, ellers vil du opleve rystelser, kavatering, m.v.

Dimension
Inden du køber din propel er det er vigtigt, at du er sikker på at det lige nøjagtig er den rigtige størrelse du køber, ellers vil din oplevelse af din sejlads være forringet. Vi hjælper altid med udregning af din propel – kontakt os via mail eller telefon. Til info oplyses diameter og stigning altid i tommer på Rudespropeller.dk

Materiale
Bronze, er ikke bare bronze – vetus propeller er lavet af mangan bronze, som er meget skærkt, men stadigvæk fleksibelt materiale. Det vil bl.a. sige at vetus propeller næsten altid kan repareres.

Bladarealet
Arealet på skruens blad har meget at sige i forhold til hvor meget vand propellen kan skubbe. Ved andre mærker på markedet, er bladene meget smalle, som bevirker at propellen ikke kan skubbe ligeså meget vand, som en propel med bredere bladareal. Vetus propellen har et stort bladareal, som giver en god sejlads.