Bronzepropel 3BL 22” x 18” højre


Vetus propellen P3B med bladdiameter på 20″
P3B propellen er til både som sejler 10 knob eller mindre

– vælg stigningen herunder

 

Varenummer (SKU): P3B22X18R Kategorier: ,

Vetus P3B propellen – til både under 10 knob

De vigtigste krav til en propel:

Balance
Vetus propellen er altid i balance, og det er vigtigt at din propel er 100% i balance når du sejler, ellers vil du opleve rystelser, kavatering, m.v.

Dimension
Inden du køber din propel er det er vigtigt, at du er sikker på at det lige nøjagtig er den rigtige størrelse du køber, ellers vil din oplevelse af din sejlads være forringet. Vi hjælper altid kvit og frit med udregning af din propel – kontakt os via mail eller telefon. Til info oplyses diameter og stigning altid i tommer på Rudespropeller.dk

Materiale
Bronze, er ikke bare bronze – vetus propeller er lavet af mangan bronze, som er meget skærkt, men stadigvæk fleksibelt materiale. Det vil bl.a. sige at vetus propeller næsten altid kan repareres.

Bladarealet
Arealet på skruens blad har meget at sige i forhold til hvor meget vand propellen kan skubbe. Ved andre mærker på markedet, er bladene meget smalle, som bevirker at propellen ikke kan skubbe ligeså meget vand, som en propel med bredere bladareal. Vetus propellen har et stort bladareal, som giver en god sejlads.

Vetus P3B propeller

På ovenstående billede, ses det hvor meget vand en vetus propel kan skubbe. Ved P3B skubber propellen ca 52% af vandet, hvilket kan forøges ved at vælge en 4 bladet propel, eller bruge en P3C, hvor bladene er spidse ved enderne.

Yderligere information

Vægt 15 kg
Matriale:

Bladdiameter

Stigning

Konus

Lille konus (d)

Stor konus (D)

Konusstigning

Not i mm

Antal blade

Retning