Bronzepropel 4BL 18” x 20” højre (bestillingsvare)


Vetus propellen P4E med en bladdiameter på 18″
P4E propellen er til bådejere som ønsker et bedre greb i vandet

– vælg stigningen herunder

 

Varenummer (SKU): P4E18X20R Kategorier: ,

Vetus P4E propellen De vigtigste krav til en propel:

Balance
Vetus propellen er altid i balance, og det er vigtigt at din propel er 100% i balance når du sejler, ellers vil du opleve rystelser, kavatering, m.v.

Dimension
Inden du køber din propel er det er vigtigt, at du er sikker på at det lige nøjagtig er den rigtige størrelse du køber, ellers vil din oplevelse af din sejlads være forringet. Vi hjælper altid kvit og frit med udregning af din propel – kontakt os via mail eller telefon. Til info oplyses diameter og stigning altid i tommer på Rudespropeller.dk

Materiale
Bronze, er ikke bare bronze – vetus propeller er lavet af mangan bronze, som er meget skærkt, men stadigvæk fleksibelt materiale. Det vil bl.a. sige at vetus propeller næsten altid kan repareres.

Bladarealet
Arealet på skruens blad har meget at sige i forhold til hvor meget vand propellen kan skubbe. Ved andre mærker på markedet, er bladene meget smalle, som bevirker at propellen ikke kan skubbe ligeså meget vand, som en propel med bredere bladareal. Vetus propellen har et stort bladareal, som giver en god sejlads.

Vetus P4E propel oversigt

På ovenstående billede, ses det hvor meget vand en vetus propel kan skubbe. Ved P4E skubber propellen ca 69% af vandet, hvilket kan forøges ved at vælge en 4 bladet P4G propel.

Yderligere information

Vægt 20 kg
Matriale:

Bladdiameter

Stigning

Konus

Lille konus (d)

Stor konus (D)

Konusstigning

Not i mm

Antal blade

Retning